KulTur

Emner: ALLE. KulTur påvirker alt vi gjør.

• La oss le.
• Stemningen i lokalene til en rekke selskaper, er nesten som man kommer inn på et bibliotek. Du senker stemmen, angrer på at du tok på deg sko med hæler og begynner å bruke en del ”tegnspråk”. Vi kan gjerne ha stillerom, men hele kontoret er ikke et stillerom.
• Vi er mer sammen med våre kollegaer enn vår egen familie. La oss bruke denne tiden godt. La oss skape en KulTur, hvor det er høy takhøyde, dårlige forslag applauderes, hvor ledelsen forteller om sine feil og hvor latteren runger i lokalene. Det er ingen motsetninger mellom å ha det bra, og prestere bra. Det er en sammenheng.
• Hva er en egentlig en prestasjonskultur? Alle snakker om det, og beskrivelsene er like mange. En prestasjonskultur er en KulTur hvor det er lett å være god. Man er ikke god på tross av kulturen, men på grunn av den. Det er lettere å være god i et selskap hvor det er en KulTur.
• Ting har dessverre høyest verdi når vi mister det. For mange fokuserer dessverre på det vi har mistet, eller ikke har fått. La oss sammen skape en KulTur, hvor vi setter pris på hverandre, på kundene, på samarbeidspartnere og på oss selv. Ikke senere, men nå. La oss sammen lage en KulTur.

Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel.

TOP