Om ALL IN

"Jeg vil ikke møte deg for å imponere, men for å gjøre deg bedre"

Den enkleste måten å beskrive hvordan folk opplever endringer og dagens næringsliv på, er å tenke tilbake til sist gang du forsøkte å spise sunnere. Du spiser ca. 1 time om dagen, men ved en kostholdsendring, så tenker du plutselig på mat hele døgnet. All den deilige, men noe usunne maten du spiste før som du ikke satt pris på da, men som du savner så inderlig. Du savner det som er best for deg nå, men som vil skade deg på lang sikt. Dessverre tar også endringene over selskaper sitt fokus. Dette på tross av at det meste som skaper resultater og lønnsomhet i dag, vil være identisk med det som skaper det i fremtiden. Forskjellen er at vi ikke kan velge bort de avgjørende endringene som vil utvikle selskapet. Vi kan ikke falle tilbake til gamle vaner som ikke er bra for oss. Heldigvis er ikke det å endre kosthold eller lykkes med endring så vanskelig som mange gjør det til. Hvis du bare vet hvordan...

“Hvor god er du når ingen ser deg? ”

Sigurd er ekstremt opptatt av vaner og det vi gjør hver dag. Han sier at det ikke finnes hverdager, men hver dag. Derfor jobber Sigurd kun langsiktig med lederrådgivning og ledergrupper. Det samme gjelder idrettsutøvere. Han er med de i treningsarbeidet og konkurranser gjennom hele året. De skal være gode i alt de gjør.

Han har over 15 års erfaring som leder i internasjonale selskaper og har de siste 10 årene kartlagt hva som gjør at noen organisasjoner, utøvere, ansatte og lag alltid klarer å gjenskape de gode resultatene. Det viser seg at de beste ikke gjør andre ting, men de gjør ting litt annerledes.

Både Sigurds individuelle rådgivning og lederprogrammet er basert på mental trening (sammenhengen mellom det du gjør og det du burde gjøre), det siste og beste fra ledelsesforskning, Granmarks Master i NLP og hans egne erfaringer som leder.

Podkasten ALL IN

Boken KULTUR

ALL IN ACADEMY

Foredrag med Sigurd Granmark

Foredrag

Veldig hyggelig om du vil følge oss på sosiale medier. Her legger vi ut videoer, bilder, konkurranser og alle oppdateringer.

Referanser

Tilbakemeldinger fra noen av de over 600 selskaper Sigurd har holdt foredrag for.
  • “Treffer hodet på spikeren i enhver uttalelse og påstand. Proff og nær formidlingsevne. Glimt i øyet og holder publikum varme og inkluderende. Skaper engasjement historier alle kan relatere seg til.”
    Markedsansvarlig, Thomas Pedersen

“De fleste tenker mye på hva de må gjøre, mens svaret ligger i å vite hvem de vil være. Når du vet hvem du vil være, så finner du svaret på hva du skal gjøre.”

Sigurd Granmark er utdannet markedsøkonom, har master i NLP og har med lang erfaring som leder av internasjonale selskaper mottatt flere utmerkelser for sitt lederskap. Dette gjør ham til en god sparringspartner, rådgiver, og trener for toppledere. Han vet hvordan deres hverdag kan være og kan sette seg inn i deres situasjon. Målet er å tilføre kompetanse innen ledelse, mental styrke, og å være en nøytral sparringspartner uten agenda på vegne av selskapet og/eller selskapets styre.

Ønsker din bedrift hjelp til å utvikle deres ansatte?

Ta kontakt for en hyggelig prat for å avdekke mulighetene.

TOP