ALL IN ACADEMY

Les mer om innhold, varighet og priser her.

For at flest mulig mennesker skal ga All In i sine liv, må de ledes av mennesker som gjør det samme. 

Den viktigste delen av næringslivet, er livet. Når mennesker utvikler seg, så følger livet etter. ALL IN Academy (AIA) utvikler deg som menneske, slik at ”lederen” følger etter. Vi er overbevist om at de som vil stå igjen som vinnere i fremtiden, er de som har de beste menneskene. For at dit selskap skal utvikle seg og tiltrekke seg de beste menneskene, må de ha de beste menneskene og lederne. AIA gir deg en sertifisering på at du er en av disse.

Det finnes ingen lignende ledersertifisering i Norge. Vi sertifiserer deg i din jobb, og din eksamen er det du har satt deg som mål ved å delta på sertifiseringen. I AIA bryter Sigurd ned hva han har sett at over 700 selskaper, tusenvis av ledere og ansatte er gode og dårlige til. Sigurd er selv ansvarlig for alle samlingene. Hver samling har i tillegg eksterne forelesere. Kravet for å forelese på AIA ligger svært høyt. Sigurd henter inn det beste fra sitt nettverk, det beste av Nordens forelesere og de beste gjestene fra podcasten All In..

AIA er ikke en sertifisering hvor deltagerne får en del alenetid, tid til å mingle, bli bedre kjent med hverandre i baren og hvor det er innlagt gode pauser slik at du kan få svart på telefon og mail underveis. AIA er en ledersertifisering hvor du som navnet tilsier, går all in. Fra vi ønsker deg velkommen med en god klem, til du reiser er du ”All In Property”. Vårt løfte er at vi skal bruke hvert minutt av sertifiseringen til å gjøre deg, de du leder, ditt selskap og Norge bedre. Det vi forventer av deg, er at du går All In!

Gjennom faglige caser, praktiske oppgaver, innleveringer og konkurranser på kvelden vil du bli kjent med folk som har samme innstilling som deg og oss. Det betyr at du vil møte folk som vil møte deg for å gjøre deg bedre og ikke bare for å imponere. Som vil skape en arbeidsplass hvor folk føler seg bedre når de går, enn da de kom. Du vil møte   folk som vil at du skal ha det bedre etter du har truffet dem, enn før de traff de . Sammen skal dere lære å bygge en kultur som tåler ”delingsprøven”. Dere skal ha en KulTur. Sigurd sin bok KulTur,  vil være en del av pensum. Inntektene fra denne boken går til veldedige formål. Du vil også lære å skape en mening i alt du gjør, og at alt du gjør får en mening.

Vi kaller det; All In Mentality!

 

LAST ned en pdf med informasjon om ALL IN ACADEMY - klikk her.

 

 

TOP