HVEM ER DET FOR

STØRRE GRUPPER

Vi lærer deg å gjøre mennesker bedre, uavhengig av hvor de er plassert i et hierarki. Akademisamlingene er like for alle,

men din individuelle oppfølging, coaching, innleveringer, gjennomføringsplan og sertifisering er tilpasset hvilket ansvar du har i din jobb og hva ditt mål med sertifiseringen er. Sertifiseringen er for alle som er ledere, eller vil bli ledere. Vi garanterer at du ikke har for dårlige eller for gode forutsetninger til sertifiseringen.

Tror du at du har det, så er det din beste grunn til å melde deg på.

Ved påmelding av mer enn 10 deltagere, kan dere be om bransjeeksklusivitet, så fremt det ikke deltagere fra samme bransje som allerede har betalt sertifiseringen. I samarbeid med bransjeorganisasjoner setter vi også opp sertifiseringer for deres bransje/medlemmer.

Ved >25 deltagere setter vi opp en egen sertifisering for ditt selskap. Vi sertifiserer da deltagerne i selskapet sin strategi og mål. Vi kaller det et

”All In Company”. Disse selskapene er en del av vår ”familie” og vi gjør alt for at vår familie skal lykkes i dag og i fremtiden.


SERTIFISERINGEN

Sertifiseringen er under kontinuerlig utvikling, men områder som vi fokuserer på er;

KulTurbygging/arbeidsmiljø, Digitalisering, Endringsledelse, Energimanagement/stressmestring, Timemanagement, Målsetting, Mental trening, Kommunikasjon, Presentasjonsteknikk, Innovasjonsledelse, Fokus, Work/life balance, Motivasjonsbygging, VinnerKultur og Personlig utvikling.

Sertifiseringen er 5 samlinger av 2 dager (totalt 10 dager) med samling ca. hver 3. uke. Det er avsluttende eksamen/sertifisering.

Rundt 80-90% består og blir sertifisert fra ”All In Academy” på første forsøk. Konteeksamen er 3-4 uker senere. Da har vi 100% sertifiseringsoppnåelse.


PRIS OG STED

PLATTFORM

ALL In Academy har egen app (AIA) og nettside hvor alt materiale deles og innleveringer gjøres.

STED

Alle samlingene gjennomføres på Gardermoen og alle deltagere må overnatte på kursstedet.

PRIS

79.000,- eks. mva.

Inkluderer overnattinger, alle måltider, eventer, pensummateriale og 1 års medlemskap i All In Family.

PÅMELDING

For påmelding; ”Trykk her”

2018

OPPSTART DESEMBER    UTSOLGT*

2019

OPPSTART JANUAR  UTSOLGT*

OPPSTART MARS  LEDIGE PLASSER

OPPSTART AUGUST  LEDIGE PLASSER